DEAC-DUNAFERR

3 - 2

Recap

Jobban kezdtük a meccset, Rigónak már másfél perccel a kezdés után védenie kellett. Nem sokkal később Kántor ügyesen húzta el a labdát az újvárosi kapus mellett, majd higgadtan értékesítette a lehetőséget.

A DEAC a folytatásban is dominált, ezt Szentes-Bíró kapufája is alátámasztotta. Veszélyes helyről Sánta végezhetett el szabadrúgást, Krajcsinak a kapufa besegített. A rutinos Németh Pétert kellett ápolni, majd Seregy lódult meg, de Faragó nagyot mentett. Thiago passzolt Ráczhoz, aki megduplázta az előnyünket a 19. minutumban. Aztán a szünet előtt jött a fekete leves. Előbb Csányi szerzett labdát, és kb. 9 méterről bombázott a kapuba. Néhány pillanattal később a hatodik faultunk után büntetőt kaptak a vendégek. Dobi érkezett a játéktérre, ám Hinojosa lába nem remegett meg.

A második játékrész 20. másodpercében Siska kezét nem fogta Fortuna, hiszen a lökete a kapufán csattant. Az újvárosiak három és fél perc alatt már negyedszer szabálytalankodtak, így figyelniük kellett a keményebb belépőkre. A végig aktívan játszó Faragó ugyan nem tudott gólt szerezni excsapata ellen, ám egy gólpasszt kiosztott Siskának. Frank Tamás tanítványai a hajrában az öt a négy elleni taktikához folyamodtak, de nem sikerült újra egalizálniuk. Abból a szempontból még édesebb ez a győzelem, hogy a dunaújvárosiak az előző szezonokban sokszor törtek borsot az orrunk alá.

Idő Liga Szezon
18:30 NB1 2020/2021

Helyszín

DESOK

Eredmények

Csapat1. félidőVégeredmény
DEAC23
DUNAFERR22