Válogatott kapussal bővült női futsalcsapatunk kerete

Torma Lilla karrierjében új fejezet kezdődik. A 24 esztendős hálóőr búcsút intett a Hajdúböszörménynek, és a DEAC-ban folytatja a karrierjét. Új játékosunk bajnoki címet és Magyar Kupa-győzelmet ünnepelne.

Bővült a válogatott kontingens a Debreceni Egyetem női futsalcsapatánál, hiszen Torma Lilla az új szezonban már a DEAC-ot erősíti. Torma a nemzeti együttes szerelését eddig tizenhat alkalommal ölthette magára. A válogatottban 2014-ben debütált a kapus, ekkor Sito Rivera szavazott bizalmat neki. A hálóőr a HTE-től érkezik alakulatunkhoz.

“Őszintén szólva, sokat gondolkoztam a váltás előtt, hiszen a nevelőegyüttesemtől igazolok el tíz év után. Új csapatomnál profi körülmények között készülhetünk hétről hétre, ami fontos szempont volt. Kapusedzővel dolgozhatunk, emellett személyre szabott edzéstervet kapunk. Néhány napja vált biztossá, hogy a DEAC-hoz igazolok, ezért még nem tudtam találkozni a lányokkal. Bízom benne, hogy hamar be tudok illeszkedni, és gördülékeny lesz a közös munka. Egyébként nem lesz teljesen ismeretlen a gárda, ugyanis van, akivel korábban egy csapatban vagy a válogatottban már játszottam” – nyilatkozta Torma Lilla.

A kapuvédő elmondta, mindenből a maximumot akarja kihozni, így nem meglepő, hogy komoly célok lebegnek a szeme előtt.

“Nagyon szeretek edzeni, mindig a fejlődésre törekszem. Úgy gondolom, a pályán magabiztos és kiegyensúlyozott vagyok. Hogy mit várok az új idénytől? Körvonalazódik a keretünk, amit profi mentalitású játékosok alkotnak. Megfelelő mennyiségű és minőségű edzésmunka esetén az eredmények is jönni fognak. Nem titkolt célom, hogy bajnokok legyünk, valamint megnyerjük a Magyar Kupát a következő szezonban” – jelentette ki Torma Lilla.